Ιορδανία - Αμπντάλα: Οι προκλητικές ενέργειες του Ισραήλ οδήγησαν στην κλιμάκωση

Ιορδανία - Αμπντάλα: Οι προκλητικές ενέργειες του Ισραήλ οδήγησαν στην κλιμάκωση

Ο Ιορδανός βασιλιάς Αμπντάλα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε πως οι «επαναλαμβανόμενες προκλητικές ισραηλινές ενέργειες εναντίον Παλαιστινίων οδήγησαν στην εν εξελίξει κλιμάκωση, ωθώντας την περιοχή σε περισσότερη ένταση», ανακοίνωσε το παλάτι το βράδυ  της Δευτέρας με tweet.

 

Ο βασιλιάς Αμπντάλα τόνισε πως «η διεθνής κοινότητα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της, να κινηθεί ενεργά για να σταματήσει τις ισραηλινές παραβιάσεις στην Ιερουσαλήμ, την επιθετικότητα στη Γάζα», αναφέρει το μήνυμα στο Twitter, προσθέτοντας ότι «ο βασιλιάς πάντα προειδοποιούσε ενάντια στην αλλαγή του ιστορικού και νομικού καθεστώτος της Ιερουσαλήμ», σύμφωνα με την ανάρτηση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE